Home   BSO

BSO

Buitenschoolse opvang van vier tot dertien jaar

Hoe combineert u de schooltijden van uw kind met uw werk of studie? In onze buitenschoolse opvang bieden wij kinderen van vier tot dertien jaar een fijne plek. Kinderen kunnen hier hun vrije tijd op een leuke manier doorbrengen. En tegelijk willen we hen uitdagen om zich te ontwikkelen tot initiatiefrijke, zelfstandige en sociale jongeren.

Opvang voor, tijdens, na school en tijdens de vakantie

Onze buitenschoolse opvang is niet alleen gezellig, maar ook flexibel. U kunt kiezen uit voor- en naschoolse opvang, opvang tijdens school en in de schoolvakanties, of een combinatie daarvan. Vakantieopvang is er dus ook voor kinderen die in het schooljaar niet naar de naschoolse opvang komen. U stelt zelf uw pakket samen.

Gezellig spelen met leeftijdsgenootjes

Kinderen van dezelfde leeftijd trekken naar elkaar toe, want bij elke leeftijd horen eigen interesses. Daarom vangen wij de kinderen op in verschillende leeftijdsgroepen, met leuke activiteiten die daarbij passen.

De jongste kinderen

Voor het eerst naar de basisschool én de buitenschoolse opvang, dat is een grote verandering in het leven van uw kind. Daarom vangen wij de jongste kinderen op in een rustige en veilige omgeving, bij voorkeur in of vlak bij school. Hier spelen zij in hun eigen vaste groep. Ze kunnen er bijvoorbeeld lekker buiten spelen, tikkertje doen, knutselen en natuurlijk actief bezig zijn met Onze Tuin.

Ontdek wat je leuk vindt

Lekker spelen en actief zijn. Op een leuke manier je vrije tijd besteden en ontdekken wat je leuk vindt. Voor de iets grotere kinderen organiseren we allerlei activiteiten, zoals sport, dans, koken, toneel en creatieve activiteiten.