Home   Dagopvang

Dagopvang

Dagopvang 0 – 4 jaar

Een fijne omgeving voor uw baby, een plek waar uw peuter lekker kan spelen met andere kinderen. En natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is. Kindercentrum De kleine tuin biedt dagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar.

Samen met u delen wij één belang: zorgen voor de beste omstandigheden voor de ontwikkeling van uw kind. We bespreken met elkaar hoe de opvang verloopt en hoe het kind thuis functioneert. Bij de kinderdagopvang schrijven medewerkers en ouders in kinderdagverblijfboekjes hoe het kind zich ontwikkelt.

Hele en halve dagopvang

Of u nu voor hele of halve dagen kinderopvang nodig hebt, bij Kindercentrum De kleine tuin kunt u terecht van zeven uur ’s morgens tot half zeven uur ’s avonds. Kiest u voor een halve dag? Dan vangen wij uw kind op van zeven tot één uur (6 uur) of van één tot zeven uur (6 uur).

Vertrouwde groep

Wij vangen kinderen op in vaste groepen, zodat ze zich snel thuis voelen. Voor de allerjongsten tot twee jaar en voor kinderen van twee tot vier jaar. Elke groep heeft een eigen ruimte dat voelt vertrouwd en veilig.

Rondleiding

Wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij geven u graag een rondleiding. Zo ziet u zelf hoe het bij Kindercentrum De kleine tuin gaat. Maakt u hiervoor een telefonische afspraak. U bent van harte welkom.